Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /var/www/pm-danmark.dk/pm-kobenhavn.dk/wp-content/plugins/wpseo-local/src/presenters/geo/position-presenter.php on line 33

Nyheder

fitline-zellschutz-antioxy

Når du tænker på citrusfrugter…

…er C-vitaminer nok noget af det første du tænker på. Det er bedst kendt for at bidrage til normale funktioner af immunsystemet, så sørg for at tilfører nok af dette under influenza sæsonen, og ikke mindst i den nuværende situation

Læs mere »
pm-donation

PM-International donerer 90.000 euro

PM-International har doneret 90.000 euro (675.000 kr.) til medicinsk udstyr og forsyninger for at støtte lindringsindsats for corona smittede patienter ved Nancy Regional and University Hospital Center (CHRU), i byen hvor vores franske datterselskab ligger.

Læs mere »
world-tour-2021

World Tour 2021

Kvalificer dig til en unik ferieoplevelse, der vil tage pusten fra dig – selvfølgelig med PM-International!

PM-World Tour betyder: Hvert år en anden destination, hvert år en uforglemmelig drømmeferie, udelukkende med Rolf og Vicki Sorg! Gør denne vidunderlige drømmeferie til en uforglemmelig oplevelse!

Læs mere »
pm-international-hovedkvarter-i-luxemburg

Tupperware konsept for sundhed

Luxembourgs næststørste avis “Tageblatt” mødte administrerende direktør og grundlægger af PM-International Rolf Sorg for at tale om virksomhedens succes ved direkte salgskoncept, forskning og udvikling og fordele ved at have et internationalt hovedkvarter i Schengen/Luxembourg, hjertet af Europa.

Læs mere »

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig på vej.