Nyheder

Europa Kongres 2021

Continental Congress Europe er et af årets højdepunkter og mest ventede begivenheder på året.


Find ud af, hvad det vil sige at “Tænke stort, gå massivt” og få værdifuld indsigt fra PM-Internationals topchefer, herunder Rolf og Vicki Sorg, Dr. Tobias Kühne, Patrick Bacher og mange flere.

Læs mere »

Business Akademi – Juli

På lørdag sender vi Business Akademi som et online webinar, og du og dit team kan sidde sikkert hjemme i din egen stue og blive inspireret!

Sammen med fantastiske gæstetalere kan du se frem til spændende information om vores produkter, nyttig feedback fra dem, der ved hvad FitLine gør, og vidunderlig inspiration til, hvilke andre muligheder du har med PM.

Læs mere »

PayPal

I dag har vi gode nyheder til dig: PM-International og PayPal er nu et team!

Vi er glade for at fortælle dig, hvordan du kan tage din online forretning til den næste dimension – alt sammen i overensstemmelse med vores motto “Simpel. Successful.”

Læs mere »
pm-tv-kongress

Business Akademi

Lørdag den 19. juni 2021

Deltag i vores International Business Akademi (Online) og få detaljerede oplysninger om PM-International, vores FitLine-produkter og mulighederne med PM som et premiumfirma, med produkter af høj kvalitet, kan tilbyde.

Læs mere »
jasoda med gedekid

PM We Care

Velgørenhedens ånd i PM-International er til stede hver eneste dag, og sammen med World Vision er vi forpligtet hele året til at sikre, at vores fadderbørn rundt om i verden får en chance for en bedre fremtid. Vi vil gerne bruge denne dag som en mulighed for at dele en lykkelig historie om et af vores fadderbørn fra Indien.

Læs mere »

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig på vej.