Hvad er NTC®

På rette sted - Til rette tid!

Med det eksklusive Næring-Transport-Koncept NTC® transporteres næringen nøjagtig derhen, hvor den skal og når den skal – til cellerne! indefra og ud og udefra og ind.

I kosttilskuddene fra FitLine serien, understøtter Næring-Transport-Konceptet NTC® det optimale nærings optag, og sikrer dermed en højere bio tilgængelighed af næring.

I hudplejeprodukterne fra FitLine serien, støttes den naturlige regenerations proces i huden. Bio tilgængelige indholds stoffer  som Carotinoider og Thiotainer, transporteres raskt og direkte ind i huden, og kan udvikle sin anti-aging-effekt der.

Med FitLine mærker og oplever du, dag for dag, resultater som begejstre.

PM-International har som selskab, frivilligt forpligtiget sig til regelmæssigt at teste alle kosttilskudene fra FitLine for dopingrelevante anabole steroider, prohomoner og stimulanter.

Afspil video

Filmen til venstre forklare meget illustrativ, hvad forskellen er på olie der er behandlet med NTC®, og olie som ikke er behandlet. Glasset til højre indeholder normal Omega 3, og når man kikker på glasset, kan man se at olien har samlet sig i toppen af glasset, ganske som forventeligt.

Glasset til venstre er med FitLine Omega 3 Vegan, og når olien fra FitLine serien bliver hældt op i glasset, opløses olien og flyder sammen med vand, og det viser meget klart hvilken forskel NTC® gør, og hvorfor det er så effektivt.

Filmen her til højre viser hvordan NTC® virker, og hvad den gør ved kroppen. Samtidig beskriver den den  kvalitetskontrol som alle produkter skal leve op til, nemlig den Internationale GMP Standart – Premium produkter made in Germany.

Afspil video
Afspil video

Filmen her til venstre viser under hvilke forhold FitLine Produkterne bliver produceret under.