Nyheder

PM-International donerer 90.000 euro

PM-International donerer 90.000 euro til sygehus i Frankrig

PM-International har doneret 90.000 euro (675.000 kr.) til medicinsk udstyr og forsyninger for at støtte indsats for corona smittede patienter ved Nancy Regional and University Hospital Center (CHRU), i byen hvor vores franske datterselskab ligger.

Af vores totale donation, går 60.000 euro til indkøb af 55 induktionspumper, som vil bliver benyttet på indtensiv afdelingen hos CHRU Nancy.

30.000 euro bruges til værnemidler til læger, sygeplejerske og omsorgpersonale som arbejder på CHRU. I tillæg til dette har PM-International givet 7.500 FitLine Power Meal-bar. Barene er leveret til CHRU Nancy 16. april.

pm-we-care
Hjælpefondt på 1 million euro

Totalt har PM-International forpligtet sig til at donerer 1 million euro til hjælpearbejde i de mest berørte regioner rundt om vore internationale hovedkvarter i Schengen, Luxemburg.

vicki-sorg
Charity ambassadør for PM-International.

Vi føler en stærk tilknytning til folk i Nancy, eftersom vores franske datterselskab ligger der. Med vores donation vil vi takke personalet på CHRU Nancy, for den enorme indsats de gør for at hjælpe og beskytte andre. Vi er meget glade for at kunne bidrage med medicinsk udstyr. Vi ser det som en længerere varende donation, som også vil kunne benyttes når situationen er lættet” siger Vicki Sorg .

Med vores charityprogram PM WE Care, har vi drevet velgørenheds projekter i næsten 20 år. Som den største bridagsyder til hjælpe-, udvikling- og talsmands organisationen World Vision, støtter vi 2.300 sponserede børn, deres familier og hele samfund i mere end 60 regionale udviklingsprojekter rundt om i verdenen, inklusiv Ghana, Kambodia og Indien.  

we-are-pm