Nyheder

PM-International lancerer PM DirectCash

Det skriver de om os - Artikel om PM DirectCash

Online mediet DIRECT SELLING NEWS har bragt en artikel om lanceringen af PM DirectCash, og hvilke fordele dette giver dig som Team Partner hos PM-International.

pm-directcash
Forfattet af: DSN Staff, Direct Selling News

PM-International annoncerede for nyligt lanceringen af sit nye PM DirectCash program, der tilbyder direkte online detail indtægter.

Efter en vellykket prøvefase på det amerikanske marked tidligere i år, annoncerede virksomheden den globale lancering under sin World Management Kongres Live Broadcast-begivenhed, der blev afholdt den 13. juni.
Ifølge virksomheden var PM DirectCash designet til at støtte alle PM-International Team Partners over hele verden i deres daglige forretning. Når du tilmelder dig PM DirectCash, modtager du som Team Partner din detail indkomst med det samme for hver online kundeordre.

For PM-International CEO og grundlægger Rolf Sorg var den nye funktion det næste logiske skridt i den digitale transformation af hans virksomhed: ”Nu foregår mere end nogensinde detailforretning online,” sagde Rolf Sorg. ”Med det i tankerne, var vores mål at skabe en sjov, enkel og øjeblikkelig løsning for vores Team Partnere, for at få betalt i realtid for hver handel. Fordi det er, hvad direkte salg handler om: en ekstra indkomstmulighed uden risiko, friheden til at arbejde, når som helst og hvor du vil, og meget sjov, mens du bygger din succes. ”

Med PM DirectCash har PM-International Team Partners nu en fuld online måde at generere forretning og skabe detail  indtægter (profit). De kan konsultere deres kunder hjemmefra via videokonference og få kunder til at placere ordrer i deres personlige webshop. Disse håndteres udelukkende af PM-International inden for sit Customer Direct-program. Så snart ordren er betalt, krediteres detail indtægterne (profitten) øjeblikkeligt til Teampartners My PMPay e-tegnebog, en branded betaling og detail indkomst infrastruktur. Derfra kan Team Partner frit vælge, om de ønsker, at deres indtjening skal overføres til en bankkonto, til deres My PMPay-debetkort eller til en PayPal-konto med det samme. Dette kan også styres on-the-fly med My PMPay mobilapp.

Ved siden af brugervenligheden, var sikkerhed vigtigst under udviklingsprocessen. ”Vi har fuld fokus på kontrol med betalingsoverholdelser og netværkssikkerhed,” sagde PM-Internationals Chief Technology Officer Hartwig Bauer. “Både PM DirectCash og My PMPay er udstyret med en række databeskyttelsesfunktioner og finansielle netværk sikkerhedsforanstaltninger for at hjælpe vores teampartnere med at forblive sikre.”

Kilde: Direct Selling News , 16. juni 2020, www.directsellingnews.com

Related Posts