Nyheder

Ny rekord med World Vision

I 2003 slog PM-International sig sammen med hjælpe-, udviklings- og rådgivnings organisationen World Vision. Målet med deres forretningsfilantropi “PM – We Care” var klart dengang, og det er klart i dag: At give tilbage og hjælpe børn i behov, for at skabe en bedre fremtid.

16 år senere er PM-International World Visions største partner. Takket være vores kunders og teampartneres engagement og support, har vi nået vores mål og brudt endnu en rekord. På den årlige julegalla under Leadership weekenden i Alpbach i Østrig, annoncerede velgørenheds ambassadør Vicki Sorg den højeste årlige donation nogensinde i PM We Care’s historie: “I 2020 vil vi støtte World Vision med 842.400 euro og sponsorere yderligere 500 børn”.

Hvad bruges pengene til helt nøjagtigt?

Donationerne støtter 2.300 sponsorerede børn, deres familier og hele samfund rundt om i verden. De hjælper med at yde sundhedsydelser og rent vand til underernærede børn i vores Area Program i Bundi, Indien. De støtter World Visions WASH-projekter (Vand, sanitet og hygiejne) i Ghana, som vil være et stort emne for PM We Care i 2020. De fremmer små familievirksomheder i Mongoliet. De hjælper med at forbedre den uddannelse, der tilbydes i folkeskoler i Indonesien, og så meget mere.

At styrke mennesker til at hjælpe sig selv?

Fra og med 2020 sponsorerer PM-International et andet Area-program og 500 børn i Los Liberatores i de peruvianske Andesbjerge med fokus på uddannelse og understøttelse af nye indkomststrømme. Disse langsigtede regionale udviklingsprojekter kører i cirka 15 år. De er planlagt og implementeret sammen med de lokale, og 11.000 modtagere vil drage fordel af foranstaltningerne. 

5.000 sponsorerede børn frem mod 2023

I de sidste 26 år har PM-International doneret 4,2 millioner euro til velgørenhed. Alt dette ville ikke være muligt uden venlighed og generøs støtte fra vores kunder og teampartnere. For dette vil vi gerne takke dem fra bunden af vores hjerter. Og vi fortsætter med at dele vores succes. Jo mere vi vokser, jo mere kan vi hjælpe. I løbet af de næste tre år ønsker vi at øge antallet af sponsorerede børn til 5.000. Dette giver os muligheden for at ændre mere end 700.000 liv til det bedre. Her en hyldest for at bringe endnu flere smil til verden!

Link til original artikel: https://pm-international.com/blog/pm-we-care/pm-we-care-breaking-records-to-empower-children/

Related Posts