Nyheder

Forbliv motiveret med Direkte Salg

Mange selvstændige kvinder og mænd over hele kloden har skabt et imperium fra absolut intet, simpelthen ved at tage sager i deres egne hænder. Dette inkluderer også alle teampartnere i PM-familien, der hver dag beviser, at fordelene ved at arbejde i direkte salg er krystalklar: Friheden til at arbejde efter dine egne ideer og muligheden for at blive økonomisk uafhængig, uanset hvad din sociale eller professionelle baggrund er.

Men at være sin egen chef betyder også at komme ud i marken og være selvsikker hver dag og forblive motiveret, uanset hvilke forhindringer du møder. Undertiden bliver kampen virkelig – uanset om du er ny i faget eller har arbejdet med direkte salg i årtier. Nogle dage kan måske endda få dig til at spørge, hvorfor du valgte denne karrierevej. Men bare rolig, det er helt normalt. Vi har alle været der. Det vigtige er ikke at sidde fast i situationerne. Hvordan du håndterer dem er det, der giver eller fratager dig din succes.

Derfor har vi med hjælp fra ingen mindre end iværksætteren bag PM-International, Rolf Sorg, samlet nogle praktiske råd, der hjælper dig med at forblive lidenskabelig, når du skaber din forretning.

Vælg din holdning

At have en positiv tankegang kan gøre hele forskellen i direkte salg. For at få succes skal du virkelig tro, at du kan gøre det. Lad ikke et dårligt humør definere dig, fokuser i stedet på de gode ting. Vær modig – det er din forretning, så lad det afspejle dig. En person, der er autentisk og begejstret for det, de laver, vil altid tiltrække andre menneskers opmærksomhed. Og husk, at frygt ikke nødvendigvis er en dårlig ting. Store ting sker altid uden for komfortzonen, så vær ikke bange for at skubbe dine grænser fra tid til anden.

Visualiser din succes

Når du har brug for et løft, skal du bare tænke på alle de store ting, der kommer – hvad enten det er at nå dit næste distributionsniveau, anerkendelse af en du sponsorere eller et ønske, du kan opfylde med din næste bonus. Men vigtigst af alt, skal du altid huske, hvorfor du gør det. At vide, hvem du vil være, vil hjælpe dig med at komme forbi forhindringerne. Nøglen er at gøre denne vision stærkere og mere levende end nogen negative følelser, der måtte konfrontere dig på din vej.

Vær en holdspiller

Ja, det kaldes at være din EGEN chef. Men, vi er en familie af en grund, og teamwork kan være med til at få drømmen til at fungere. Ræk ikke kun ud til dit netværk, når du føler dig fastlåst eller overvældet. Husk altid, at der er utroligt succesrige og erfarne mennesker i netværket, der kan fortælle dig mere om forretningen enhver bog nogensinde kunne gøre. Hvis du vil blive inspireret og lære af de bedste, organiserer PM regelmæssigt businessmøder i hvert land. Det er et fantastisk sted at få et frisk pust og bringe din motivation op til det næste niveau. Tag og giv tilbage. Lær og giv videre. At være mentor og hjælpe andre med at nå nye højder kan også give dig et enormt motivationsboost. Vi løftes trods alt op ved at løfte andre.

Husk, at comebacket altid er stærkere end tilbageslaget

Så frustrerende som de kan være, er det normalt at opleve tilbageslag. Du ved, den følelse af at sidde fast i en rutine, uden at se nogen fremskridt. Bare fortsæt! At være succesfuld betyder aldrig at give op, selv når tingene bliver hårde. Prøv at se tilbageslag, som en chance for at vokse. Det vil gøre dem lettere at håndtere. Enhver succesrig person har oplevet udfordrende faser i deres karriere, og i det lange løb vil vejspærringerne på din måde også gøre dig til en bedre forretningsleder.

Se bare, hvis du indleder dig på rejsen kaldet iværksætteri, vil du lære, at dine udfordringer er det, der gør dig stærkere. Bare hæng i, og hold hovedet højt, du kan godt! Og for dem, der ikke har besluttet, om de skulle starte deres virksomhed: Det bedste tidspunkt at gøre det er NU!

Related Posts