Nyheder

PayPal

En fantastisk mulighed for dig og dit team

I dag har vi gode nyheder til dig: PM-International og PayPal er nu et team!

Vi er glade for at kunne fortælle dig, hvordan du kan tage din online forretning til den næste dimension – alt sammen i overensstemmelse med vores motto “Simpel. Successful.”

Som innovativ virksomhed er det vigtigt for os, at vi også giver vores salgspartnere og kunder nye værktøjer, der får din virksomhed til at vokse endnu mere dynamisk og nemt.

Især i tider som disse er det blevet klart, at vores unikke forretningsmulighed også i stigende grad opleves online.

At arbejde online er endnu nemmere: fra nu af er du i stand til at betale med PayPal for dine online aktiviteter på PM-International hjemmeside!

PayPal vil ikke kun hjælpe dig med at placere dine egne ordrer lettere og hurtigere, men det vil også gøre det lettere at registrere online, såvel som med det direkte kundeprogram og især i Direct Cash.

I fremtiden behøver du ikke længere at oplyse dine bank- eller kreditkortdata eller deponere dem hos os. Fordi du på din egen PayPal konto kan gemme dine foretrukne betalingsmidler og vælge dem som ønsket for din ordre.

Alt hvad du behøver er din egen PayPal konto med din e-mail-adresse og personlige adgangskode. Dine PayPal betalinger samt forvaltningen af din PayPal konto er gratis.

Related Posts