Nyheder

FitLine PowerCocktail Junior

Power til de små

I forhold til at vokse og udvikle sig, har den unge generation brug for en fuld og balanceret mængde næring, allerede fra en helt ung alder og hele vejen ind i teen age årene. Men, når realiteten er travle forældre og kræsne små spisere, kan det til tider være svært at sikre den daglige dosis af næring til dagen.

FitLine PowerCocktail Junior beror på ekstrakter af høj kvalitet fra bær, frugter, grøntsager, urter og krydderier. Kosttilskuddet er en speciel kombination af vitaminer og mineraler bl.a. kalcium, som er nødvendig for at udvikle og opretholde sunde knogler. PowerCocktail Junior er sukkerfri og indeholder ingen gluten eller konserveringsmidler, og er individuelt tilpasset børns behov i den afgørende vækstfase.

PowerCocktail Junior er specielt dedikeret til små FitLine fans – uden den energigivende guaranaekstrakt, der måske får børn til at løbe på væggene.

Naturligvis spiller smagen også en vigtig rolle i udviklingsprocessen, da kun et velsmagende produkt vil blive konsumeret i det lange løb. FitLine PowerCocktail Junior blandes til en frugtagtig drik med en fantastisk smag af appelsin, når det blandes med postevand. Med PowerCocktail Junior og FitLine’s Optimal-Sæt, kan hele familien dækkes ind fra morgen til aften.

Related Posts