Hvad er NTC®

På rette sted - Til rette tid!

ntc
anatomi-billede

Med det eksklusive Næring-Transport-Koncept NTC® transporteres næringen nøjagtig derhen, hvor den skal og når den skal – til cellerne! indefra og ud og udefra og ind.

I kosttilskuddene fra FitLine serien, understøtter Næring-Transport-Konceptet NTC® det optimale nærings optag, og sikrer dermed en højere bio tilgængelighed af næring.

I hudplejeprodukterne fra FitLine serien, støttes den naturlige regenerations proces i huden. Bio tilgængelige indholds stoffer  som Carotinoider og Thiotainer, transporteres raskt og direkte ind i huden, og kan udvikle sin anti-aging-effekt der.

Med FitLine mærker og oplever du, dag for dag, resultater som begejstre.

PM-International har som selskab, frivilligt forpligtiget sig til regelmæssigt at teste alle kosttilskudene fra FitLine for dopingrelevante anabole steroider, prohomoner og stimulanter.
Det betyder at du som topprofessional sports udøver sikkert kan tage alle FitLine produkterne fra PM-International, da de alle er på Cologne List®
Du kan finde yderligere information på: Koelnerliste.com

Filmen forklare meget illustrativ, hvad forskellen er på olie der er behandlet med NTC®, og olie som ikke er behandlet. – Glasset til højre i filmen indeholder normal Q10, og når man kikker på glasset, kan man se at olien har samlet sig i toppen af glasset, ganske som forventeligt. – Glasset til venstre i filmen er med FitLine microSolve® Q10, og når olien fra FitLine serien bliver hældt op i glasset, opløses olien og flyder sammen med vandet, og det viser meget klart hvilken forskel NTC® gør, og hvorfor det er så effektivt.

Filmen forklarer hvordan NTC® virker, og hvad den gør ved kroppen. Samtidig beskriver den den  kvalitetskontrol som alle produkter skal leve op til, nemlig den Internationale GMP Standart – Hvilket gør at PM-International står for Premium produkter made in Germany.

Filmen viser under hvilke forhold FitLine Produkterne bliver udviklet og produceret.

gmp

Åbningstider i forbindelse med Påsken 2023

Mandag
den 3. april

Vi holder åben som normalt, fra kl. 09:30 til kl. 17:00

Fra tirsdag den 4. april til
mandag den 10. april

Vi holder lukket i ovenstående periode, begge dage inklusiv

Vi ønsker dig, din familie og venner, en rigtig god Påske.