Om os

Vores Historie

Ideen til PM København, blev lagt allerede tilbage i efteråret 2017, og i starten af februar 2018 var vi klar til at slå dørene op for de første kunder. Det første halve år var vi placeret i Dragør, syd for lufthavnen, men er siden rykket til en mere central placering midt på Amager, tæt på Metro og Busser.

Kontoret yder service til de mennesker, der finder interesse i produkterne fra PM-International, hvad end det er kosttilskuddet FitLine, eller kosmetiskserien FitLine Skin. Du kan således komme forbi og hente dine varer, ganske som i en normal butik, og få rådgivning om produkterne fra PM-International med på vejen, og hvis du også vil høre om hvilke muligheder du har for at lave Business med produkterne, så kan vi også hjælpe med det.

Hvis du kommer i bil, har du mulighed for at parkerer gratis inde i gården i 30 min. med P-skive – hvis det tager længere tid, kan du få et gæstekort i butikken, som gør at du kan parkerer gratis i et par timer, og hvis vi skal tale sammen i endnu længere tid, har vi også en løsning til det.

Play Video

Åbningstider i forbindelse med Påsken 2023

Mandag
den 3. april

Vi holder åben som normalt, fra kl. 09:30 til kl. 17:00

Fra tirsdag den 4. april til
mandag den 10. april

Vi holder lukket i ovenstående periode, begge dage inklusiv

Vi ønsker dig, din familie og venner, en rigtig god Påske.